10 juli 2013

Chasing butterflies and Always face the sun ♥ för CiLi in Papers
Idag blir det ännu ett av mina favoritfoto. Vem kan inte älska en 4-åring i paljettklänning och fotbollsskor som hänger upp och ner?!?
Jag har fortsatt att mixa några av mina favorit serier från några av mina favoritdesigners… PP, dekorationer, press-ons, blomma, ram och stämplar från Pink Paislee Cottage farm med bårder från Teresa Collins Summer Stories. De funkar ju så bra ihop.Den glittriga bården delade jag upp i 3 delar och spred på olika ställen på layouten för att ta upp effekten av paljettklänningen på fotot.
Även den lilla biljetten ”LOVE” är klippt från en av bårderna från Teresa Collins Summer Stories.Jag valde att lägga press-on-bilden över kanten mellan det mönstrade pappret och bakgrunden för detta är just det jag älskar med ”gnuggisar” att man kan skapa en gränsöverstigande effekt.Jag har valt att använda den förtryckta texten på ramen ”Chasing butterflies” och stämplen ”Always face the sun” som den enda titeln. Jag tycker att det räcker så.  


 Signatur

1 kommentar:

Teresa sa...

Super cute layout... I love all the pages you do of the kids. Hope your summer is going wonderful and you are all having fun :)