15 februari 2010

Jag har maskat

I den översta layouten har jag använt fjärilarna som jag skurit ut i transfer-film med silhouetten som masker och sedan sprayat med 2 olika Mister. Jag har använt de vita fjärilarna som journaling spots och bara markerat dem lite extra med en svart penna kring konturerna. Sen har jag lagt till en matchande blomma från prima och 2 olika mönstrade papper från Graphic 45 och Creative imaginations som fotomattor. Jag har ruggat alla kanterna och inkat dem samt rullat kortsidorna kring en panna så att det ska bli lite extra dimension på layouten. Bakom kortet har jag satt en bingobricka från Jennie Bowlin .
Som en sista detalj så har jag lagt en border-swirl utskuren i brun vinyl med silhouetten.


På den här layouten har jag använt en border av siffror utskuren med silhouetten som mask och sedan sprayat med 3 olika färger (rött, gult och guld). Fyllt i konturen med svart penna. och fyllt i 3:an lite extra eftersom den ingår i min titel. Övrig titel med bokstavsstickers från Adornit. Mönstrat papper, en gammal goding från Kaiserkraft som fortfarande finns i butiken, har jag använt och med hjälp av en cirkelpunch har jag stansat ut cirklar ur det redan prickiga pappret. En ganska enkel layout fick det bli.

5 kommentarer:

Amy Coose sa...

Oh my word your pages are awesome!!! I so love your misting. Very, very cool!

Jennie sa...

De är så fina, det märks att du gillar mist!
Massor av grattis på födelsedagen, hoppas du haft en inspirerande dag!
kram/j

Celeste sa...

gorgeous misting!

Scoobie sa...

Skulle jeg noen gang få et akutt behov for å bruke mist, vet jeg akkurat hvor jeg skal gå for å få inspirasjon og lære - til PysselPetra! Fantastisk flott.

Zarah sa...

Superläckra!! :D