21 maj 2016

DESIGN in PAPERS LIFT-kedja .:. Petra LIFTar Alex

Välkomna till DESIGN in PAPERS LIFT-kedja. Under en vecka kommer våra designers att LIFTa varandras alster för att inspirera er men även för att få en dunderdos av inspiration själva. Vill du vara med och LIFTa? LIFTa ett av våra inlägg under tiden 19-26 maj - vilket som helst - publicera ditt inlägg på FaceBook eller i din blogg och lägg en länk till ditt inlägg som en kommentar i DESIGN in PAPERS blogg - på det bidrag du LIFTat - så har du chansen att vinna en månads GästDT-plats här på DESIGN in PAPERS.
Deadline 31 maj.

Idag är det min tur att LIFTa och jag skulle LIFTa Alex.

Det var absolut inte svårt att hitta något av Alex alster att LIFTa... problemet var att välja bara en... Till slut valde jag och jag är supernöjd med både valet och resultatet:


Layouten handlar om min söta knäppa katt som ibland hoppar upp på min axel. Hon ville så klart också vara med när jag skulle fota layouten:Jag har valt att LIFTa de glada färgerna, designen och att jag skurit ut text med Silhuetten/Cameon och satt mönstrat papper bakom. En ganska lik LIFT skulle jag säga. Tack Alex för inspirationen.
Material:
Pink Paislee Fancy Free – Paper Pad 6X6 Single-Sided
Pink Paislee Fancy Free – Chipboard Stickers 12X12
Pink Paislee Fancy Free – Ephemera Die-Cuts
Pink Paislee Fancy Free - Double-Sided Cardstock - 08
Pink Paislee Fancy Free - Buttons
Pink Paislee Fancy Free - Puffy Stickers
Pink Paislee Fancy Free - Layered Stickers


#PinkPaislee #FancyFree #MittKreativaKaos #LIFT #DESIGNinPAPERS
Här hittar du Alex Layout:


Inga kommentarer: