11 april 2015

Be true to yourself

Jag älskar mina barns knasiga påhitt. Det kan vara allt ifrån att de plötsligt vet att de är världens bästa skateare trots att de aldrig provat förr till att de 100 gånger i rad kan busa med en vattensprutande kamera utan att tröttna. Jag älskar också att de har sina egna stilar och själva väljer hur de vill klä sig och att det blir lite tokigt ibland och mycket fint ibland - men ofta lite okonventionellt.


På den här layouten har jag valt att grund med en mask och sedan ösa på med vackra papper och dekorationer ifrån Pink Paislees Bella Rouge.  Jag stämplade en stor slända och guldembossade för att få en eye-catcher. jag har toppat med gulddetaljer från Studio Calico och American Crats DIY Shop.
Material:
Pink Paislee Bella Rouge 6x6 paper pad
Pink Paislee Bella Rouge 12x12 Diamond
Pink Paislee Bella Rouge Ephemera die cuts
Pink Paislee Bella Rouge Washi shapes
Pink Paislee Bella Rouge chipboard
Pink Paislee Bella Rouge 12x12 Beautiful
Studio Calico Cameras Gold
Studio Calico Flag Clips Gold
American Crafts DIY Shop Gold hearts
Crafters Companion – Sheena Flying ColoursStamp set


1 kommentar:

Frida sa...

Wow vilka vansinnigt snygga alster du gör, älskar verkligen din stil och att det du gör är så välgjort! Du är ruskigt duktig!

Jag har precis startat en ny scrapbookingbutik online - honeybunny.se och skulle behöva lite expertråd från någon som dig. Om du har tid och lust så får du jättegärna kika in på vår sida och ge lite feedback om vad du tycker om våra produkter, om du saknar något eller om du vet några produkter/märken som du skulle vilja se i vårt sortiment. Som tack för hjälpen så skulle jag vilja ge dig 20 % rabatt på ditt första köp. Maila mig dina tankar på så skickar jag dig din rabattkod :)

// Frida